About

De Kussenfabriek is een Nederlandse producent van trendy kussens. Tweemaal per jaar ontwerpt Karin Elberse, samen met haar team, de nieuwe collectie waarin de modetrends van het komend seizoen verwerkt zijn. De collectie wordt in eigen beheer, in Nederland geproduceerd. Het is een jong en innovatief bedrijf dat enkele jaren geleden door de eigenaar en creatief directeur Karin Elberse is opgericht. Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor mooie stoffen, heeft ze De Kussenfabriek, naast het exclusieve merk Claudi, met succes gelanceerd en op de markt gebracht in Europa.

 
Sinds de lancering is De Kussenfabriek, zowel nationaal als internationaal, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt. Door de hoge kwaliteit, de diversiteit aan de gebruikte stoffen, alsmede de kleurstellingen zorgen voor een collectie met een herkenbare stijl.
 
KARIN ELBERSE
EIGENARESSE
Karin is de eigenaar en drijvende kracht achter De Kussenfabriek. Met haar passie voor interieur en textiel richtte ze De Kussenfabriek op in 2010. Ze ontwerpt nieuwe collecties en leidt het enthousiaste verkoopteam.
FENNA VAN DEN WIJNGAART
VERKOOP BINNENDIENST
Fenna is de spin in het web bij De Kussenfabriek. Zij zorgt ervoor dat alles omtrent orders en klantcontact soepel verloopt.
MARA KLOMP
LOGISTIEK MEDEWERKER
Mara zorgt ervoor dat de orders correct en op tijd verstuurd worden. Tevens verzorgt zij de marketingactiviteiten.
Laden...