UPGRADE: DE KUSSENFABRIEK WORDT CLAUDI DESIGN

We hebben onze huisstijl geüpgrade! We worden steeds internationaler en merken dat de naam Claudi beter bij ons past. De Kussenfabriek wordt CLAUDI DESIGN. De collecties blijven natuurlijk net zo mooi en kleurrijk als je van ons gewent bent.

Het merk Claudi gaat straks door het leven als CLAUDI CHIQUE.
Zo maken we goed onderscheid tussen onze beide collecties!

Wij zijn super enthousiast over onze nieuwe huisstijl! Wat vinden jullie ervan?!

UPGRADE DE KUSSENFABRIEK

UPGRADE DE KUSSENFABRIEK

Welkom bij de Kussenfabriek

De Kussenfabriek ontwerpt trendy kussens die allemaal handgemaakt in Nederland zijn. De Kussenfabriek ontwerpt en produceert unieke eigentijds interieur kussen collecties.

Het is een jong en innovatief bedrijf dat enkele jaren geleden door de eigenaar en creatief directeur Karin Elberse is opgericht. Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieur design en fantastisch interieur textiel, heeft ze Claudi met succes opgericht en uitgebreid door heel Europa. 

In de afgelopen paar jaar heeft De Kussenfabriek ge-exposeerd op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Tendence en Ambiente in Frankfurt of de Meubelbeurs Brussel in samenwerking met zusterbedrijf Claudi Kussens.

.

Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen voor De Kussenfabriek en zijn handgemaakt in Nederland.

Wij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Wij zijn een enthousiast en toegewijd team dat streeft ernaar service van een hoog te bieden.

Alle producten worden in de studio en showroom in Hoorn ontwikkeld en ontworpen. De kussens worden geproduceerd in de lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. De Kussenfabriek gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen.

De Kussenfabriek streeft ernaar om elk jaar twee nieuwe en eigentijdse kussen collecties te bieden. Ze zoeken steeds samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter. De Kussenfabriek heeft zijn eigen eigentijdse stijl.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit en werken met betrouwbare leveranciers.

De vullingen van onze kussens zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit dons en door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken geproduceerd.